Hírek

Budapest Boat Show 3D-ben

Nem tudott kilátogani a februári Budapest Boatshow-ra? Vagy csak újra meg szeretné tekinteni a Q-Yachts elektromos hajóját és az Oceanvolt motorokat? 
Járja be újra standunkat 3D-ben!

Q-Yachts premier a Budapest Boat Show-n

A Hungexpo szervezésében a 2019 Február 21-24 között megrendezésre kerülő Budapest Boat Show-n tartjuk a Q30 exklúzív elektromos hajó hazai bemutatóját. Standunkon emellett az Oceanvolt elektromos hajómotorjaival is megismerkedhet.

Stand: G Pavilon G408A

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Q30 premier a Düsseldorf Boat Show-n

Nagy közönség és médiaérdeklődés mellett nyitott a BOOT2019. Nyitás utáni percekben a ZDF stábját láttuk vendégül a Q-Yachts és az Oceanvolt közös standján. Egész héten várjuk partnereinket! Akik lemaradnak a düsseldorf-i kiállításról, azokat várjuk szeretettel egy hónap múlva a Budapest Boat Show-n, ahol a Q30 elektromos hajó magyarországi premierét tartjuk! 

Düsseldorf Boat Show 2019

Dátum: 19.-27.1.2019

Helyszín: Messe Düsseldorf

Stand: Hall 5/ Stand B43

Szenvedélyes a vitorlázó? Jöjjön és nézze meg a DAME 2017 díjnyertes ServoProp elektromos motorunkat a 5B43 standunkon! Motoros hajó tulajdonos? Ismerje meg, hogy a moduláris AXC egyenes kihajtású motorcsaládunk hogyan alakítja át motorcsónakját csendes és környezetbarát elektromos hajóvá!

Szintén standunkon látható:

Q-Yachts

Foglaljon időpontot kollégáinknál: sales@oceanvolt.com.

EMOBILITY FORUM 2018

Két napig az elektromos közlekedés innovàciói a Bálna Budapest-ben, köztük a cégünk az Oceanvolt és a Q-Yachts hajós megoldásaival.

Dátum: 2018 szeptember 19-20

Amper Yacht kft a Balaton Boat Show-n

Szeptember 7-9 között idén is Balaton Boat Show várja a hajózás szerelmeseit a Kenese Marina-Port-ban. 
A sok szines program és kiállító között tartjuk a finn Oceanvolt világszínvonalú elektromos hajómeghajtási rendszerének és a Q Yachts exkluzív elektromos motoros hajójának hazai bemutatóját!

Hajómotorjaink több száz vitorlás és motoros hajóban szelik a habokat világszerte. Az előző Vendee Globe-on megkerülték a földet, és most megérkeztek a hazai hajós társadalomhoz. Találkozzunk Kenesén!

Close Menu