BULDOCK ÚSZÓPONTON RENDSZEREK

A BulDock úszó jetski pontonjai a tökéletes megoldás a jetskik kikötői tárolására. Az új generációs HDPE-ből (nagy sűrűségű polietilén) készült Jetslider-eink könnyű súlyúkak és úgy lettek tervezve hogy egyenletesen oszlassák el a hajótestre ható erőket.

BulDock Hajóponton tökéletes szárazdock megoldás a motorcsónakok számára! Az új generációs HDPE anyagnak köszönhetően a könnyű súlyú hajópontonjaink úgy lettek tervezve hogy egyenletesen oszlassák el a hajótestre ható erőket.

Hidak és átjárók

Csúszásgátló felületével, és nagy teherbíró képességével a BulDock úszóstég rendszer egyedülálló vizi átjárók és hidak kialakítását teszi lehetővé

Szabadidős és strand megoldások

A BulDock moduláris rendszerével tetszőleges formában és méretben kialakíthatóak úszó medencék, stégrendszerek, vizaparkok, horgászstégek, napozók. 

Rendezvények

Az úszóstég megoldásunkkal a vendégek valóban a vizet járhatnak. Vízpari esküvők, strand rendezvények, fesztiválok részére tudunk segíteni, hogy valóban feledhetetlen élménnyel lepje meg a résztvevőket.

Kikötők

Rugalmassága miatt a BulDock moduláris úszóstég rendszer akár teljes kikötők megvalósítására is alkalmas. Könnyű és gyors telepítése valamint nagy terhelhetősége lévén bármely méretben és formában, mind motoros mind vitorlás hajók számára. 

Magán stégek és pontonok

A BulDock modularis úszóstég rendszere bármely parti otthonhoz vagy nyaralóhoz tökéletes kiegészítő. Magánkikötők és fürdőplatformok változatos méretben és funkcióban megvalósíthatóak.   

Ipari megoldások

A BulDock úszóstég rendszer változatos ipari felhasználásra is alkalmas. Hidak, kikötő, egyéb vizi létesítmények építésének, javításának vagy karbantartásának tökéletes kiegészítője. 

BULDOCK MODULÁRIS RENDSZER

VÉGTELEN KONFIGURÁCIÓS LEHETŐSÉG

Moduláris úszóstég rendszerünk bármilyen parthoz és mederfenékhez használható. Gyakorlatilag bármilyen formában és méretben összeépíthető, gyorsan és egyszerűen telepíthető.

Próbálja ki 3D tervezőnket és állítsa össze az Önnek álmai úszóstégjét!

KÖNNYŰ, ERŐS ÉS BIZTONSÁGOS

A Buldock számára a biztonság mindenek előtti. Rendszereink átfogó és folyamatos minőségellenőrzésen esnek át, a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak megfelelően. Ügyfeleink biztonsága érdekében moduljaink minden esetben csúszásgátló felülettel  nagy teherbíró képességgel rendelkeznek, és nem tartalmaznak semmilyen fém alkatrészt vagy részegységet.

KÖNNYŰ ÉS GYORS ÖSSZESZERELÉS

Moduláris rendszerünk a könnyű kezelhetőség elve mentén lett tervezve. A kockák speciális csatlakozó megoldásunk révén szorosan csatlakoznak egymáshoz. Termékeink pillekönnyű súlya lehetővé teszi a gyors és könnyű összeszerelést.  

Minden komponens kialakítása a flexibilis felhasználási módok mellet a biztonság mentén lett kialakítva. A stégjeink bármilyen mederhez biztonsággal horgonyozhatóak, illetve rögzíthetőek meglévő infrastruktúrához. Stégjeink kitűnő időjárás állósága és hosszú élettartama biztosítja a gondtalan használatot.