Futuro Boats - Elektromos hajózás megfizethető áron

ZX 25

ZX25_2_6-9-21_banner

A ZX20 nagytestvére, az új 10 személyes ZX25. Példaértékű térkihasználtságával, és ötletes megoldásaival mindíg élvezetessé teszi a vizen töltött időt! Legyen az fürdőzés  és napozás az inpozáns napozóteraszton vagy vizisízés.

A hajótest 100%-ban újrafelhasználható, nagy szilárdságú tengerészeti aluminiumból készül, ami egy könnyű és merev hajótestet jelent, hanem időtálló, karbantartásmentes, egész évben használható hajót eredményez.

Az aluminium hajótest szinte bármilyen egyedi kialakítást is lehetővé tesz, mint például egyedi színű és mintázatú fényezés, legyen az akár egy natúr karbon mintázat, vagy akár csiszolt tükröződő hajótest.

A ZX25 modern formája és intelligens kialakítása kategóriájánka egyik legtágasabb orrfedélzetét biztosítja. A könnyen hozzáférhető hűtő vagy a fedélzeti zuhany, mind a gyors felfrissülést segítik a forró nyári napon akárcsak a beépített wc, ami tovább fokozza a fedélzeti komfortot. 

A ZX25 számos motor opcióval rendelhető, legyen az elektromos motor vagy belsőégésű motor. Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő meghajtást!

Műszaki specifikáció

Hajótest hossz: 7.50 méter
Szélesség: 2.50 méter
Merülés: 20cm
Hajótest súly: 1.100kg
Hajótest anyaga: Tengerészeti aluminium
CE besorolás: C kategória - 10 fő

Meghajtás:
Elektromos belmotor : 7kW-100kW

Benzinmotor:
max. 200 LE

Alapár: 59.000 EUR (nettó)

Képgaléria

Videók

Videó lejátszása
Videó lejátszása