Hírek

ÚJ hajómodellek az Amper Yacht kft kínálatában!

Izgalmasan kezdjük a 2021-et is! Január első napjaiban kötöttünk együttműködést a fiatal lengyel Futuro Boats csaptával, aminek az eredményeképpen rögtön két izgalmas hajóval bővül a modell kínálatunk, a ZX20 és a vadonatúj ZX25 hajótípusokkal.

A Futuro boats hajók jellemzője, a kitűnő ár érték arány mellett, hogy a hajóik építéséhez a 100%-ban újrafelhasználható tengerészeti aluminiumot használják alapanyagként nagyban csökkentve a hajóépítés teljes környezeti lábnyomát. 

A környezettudatosság mellett az így készült hajótestek igazán strapabíró, minimális karbantartást igénylő hajókat eredményeznek, ráadásul sokkal könyebben és olcsóbban lehet őket teljesen egyedi megjelenésűvé varázsolni! Minden Futuro hajó már alapáron rendelhető a RAL színskála tetszőleges színére fényezett hajótesttel.

Természetesen a meghajtás terén is dominánsak az elektromos motorok, és segítünk kiválasztani az ügyfeleinknek a széles motorteljesítmény és akkumulátorkapacitás variációkból az igényeikhez legjobban passzoló meghajtást!

Átadásra került a Balaton első Q-Yachts Q30-a!

Csodálaltos tavaszi időben került sor az első Q-Yachts Q30 hazai átadásra, illetve az új tulajdonossal a vízretételt követően a hajó első  menetpróbájára az új otthonául szolgáló Balatonon!

A járványügyi előírásoknak megfelelve reméljük hamarosan lehetőségünk lesz teszthajózások szervezésére az érdeklődők számára. 

Előzetes jelentkezni az info@amperyacht.hu email címen lehet.

Q-Yachts a düsseldorfi hajókiállításon!
BOOT Düsseldorf - 2020. Január 18-26

Találkozzunk Düssledorfban Január 18-tól 26-ig, ahol a Q-Yachts Q30 mellett egy igazán különleges premierrel várjuk a látogatókat! Az elektromos közlekedés új szintje a vizen – Q30 eLimo!

A standunkon lehetősége van megismerni a Q30 és a Q30 eLimo vezetési élményét 360fokos VR szemüvegen kereszül. 

Időpont foglaláshoz írjon egy email-t az info@q-yachts.com címre!  

 

Hosszában a Balatont! Bemutatjuk a Q30-at. - Hajóbemutató a Porthole.hu oldalon

Néhány éve valóságtól elrugaszkodott gondolatnak számított olyan elektromos hajót készíteni, ami kényelmes utazósebességgel képes megtenni a Kenese-Keszthely távot megállás nélkül. Most viszont ez az idő is eljött! Megérkezett a Q-Yachts Q30, ami letisztult elegáns vonalvezetésén és praktikus kialakításán túl innovatív hajtásrendszert is kapott. Tovább a teljes cikkre!

 

Hosszában a Balatont! Bemutatjuk a Q30-at. - Hajóbemutató a Porthole.hu oldalon

Néhány éve valóságtól elrugaszkodott gondolatnak számított olyan elektromos hajót készíteni, ami kényelmes utazósebességgel képes megtenni a Kenese-Keszthely távot megállás nélkül. Most viszont ez az idő is eljött! Megérkezett a Q-Yachts Q30, ami letisztult elegáns vonalvezetésén és praktikus kialakításán túl innovatív hajtásrendszert is kapott. Tovább a teljes cikkre!

 

Páratlan élmény a Balatonon, kipróbálható a Q30!

Az idei Budapest Boat Show-n debütáló finn Q-Yachts Q30-as elektromos hajója megérkezett a Balatonra. Június 26 és Július 8-a között a Marina Fűzfőben kipróbálható és megismerhető a Q30 egyedülálló hajózási élménye! Regisztráció: info@amperyacht.hu vagy +36 30 417 4464 Rövidesen részletes Hajóteszt és balatoni képgaléria a Porthole magazin oldalán, illetve facebook oldalunkon.
Q-Yachts Q30 Lake Balaton

Q-Yachts Q30 a Salone Nautico kiállításon Velencében

Minden várakozást felülmúlóan nagy érdeklődés övezte a Q-Yachts Q30-as elektromos hajólát a Június 18 és Június 23 között megrendezésre kerülő Salone Nautico hajókiállításon Velencében. 

A Q30 egyedülálló csendessége és a hajótest minimális hullámkeltése ideálissá teszi a lagunákban való hajózásra!

A kiállítás után sem lazsálunk, hiszen irány haza a Balaton, ahol Július 8-ig lesz kipróbálható a Q30! 

Rólunk írták: Mik az idei hajós szezon vízi trendjei? Mutatjuk!

Már évek óta látszik a villanymeghajtású járművek előretörése a hazai hajós piacon. Ez persze nem igazán meglepő, hisz a legnagyobb magyarországi vízfelületen szinte egyáltalán nem lehet robbanómotoros hajókat használni. Hogy a vitorlázás mellett, mit lehet még idén kipróbálni itthon? Ezt a témát boncolgatjuk a következőkben…

A teljes cikk itt olvasható: Világjáró Magazin

Budapest Boat Show 3D-ben

Nem tudott kilátogani a februári Budapest Boatshow-ra? Vagy csak újra meg szeretné tekinteni a Q-Yachts elektromos hajóját és az Oceanvolt motorokat? 
Járja be újra standunkat 3D-ben!

Q-Yachts premier a Budapest Boat Show-n

A Hungexpo szervezésében a 2019 Február 21-24 között megrendezésre kerülő Budapest Boat Show-n tartjuk a Q30 exklúzív elektromos hajó hazai bemutatóját. Standunkon emellett az Oceanvolt elektromos hajómotorjaival is megismerkedhet.

Stand: G Pavilon G408A

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Q30 premier a Düsseldorf Boat Show-n

Nagy közönség és médiaérdeklődés mellett nyitott a BOOT2019. Nyitás utáni percekben a ZDF stábját láttuk vendégül a Q-Yachts és az Oceanvolt közös standján. Egész héten várjuk partnereinket! Akik lemaradnak a düsseldorf-i kiállításról, azokat várjuk szeretettel egy hónap múlva a Budapest Boat Show-n, ahol a Q30 elektromos hajó magyarországi premierét tartjuk! 

Düsseldorf Boat Show 2019

Dátum: 19.-27.1.2019

Helyszín: Messe Düsseldorf

Stand: Hall 5/ Stand B43

Szenvedélyes a vitorlázó? Jöjjön és nézze meg a DAME 2017 díjnyertes ServoProp elektromos motorunkat a 5B43 standunkon! Motoros hajó tulajdonos? Ismerje meg, hogy a moduláris AXC egyenes kihajtású motorcsaládunk hogyan alakítja át motorcsónakját csendes és környezetbarát elektromos hajóvá!

Szintén standunkon látható:

Q-Yachts

Foglaljon időpontot kollégáinknál: sales@oceanvolt.com.

EMOBILITY FORUM 2018

Két napig az elektromos közlekedés innovàciói a Bálna Budapest-ben, köztük a cégünk az Oceanvolt és a Q-Yachts hajós megoldásaival.

Dátum: 2018 szeptember 19-20

Amper Yacht kft a Balaton Boat Show-n

Szeptember 7-9 között idén is Balaton Boat Show várja a hajózás szerelmeseit a Kenese Marina-Port-ban. 
A sok szines program és kiállító között tartjuk a finn Oceanvolt világszínvonalú elektromos hajómeghajtási rendszerének és a Q Yachts exkluzív elektromos motoros hajójának hazai bemutatóját!

Hajómotorjaink több száz vitorlás és motoros hajóban szelik a habokat világszerte. Az előző Vendee Globe-on megkerülték a földet, és most megérkeztek a hazai hajós társadalomhoz. Találkozzunk Kenesén!