OCEANVOLT REMOTE SERVICE INTERFACE

Az Oceanvolt Remote Service Interface (RSITM) lehetővé teszi, hogy az Ocenavolt rendszerek működésének valós idejű távoli felügyeltét.

Rendszereink szerves része a távoli rendszer diagnosztika és felügyelet. Mindegyik Oceanvolt rendszer képes, hogy internetre csatlakoztatva a valós idejű információt nyűjtson a működése paramétereiről. Ez a technológia nem korlátozódik csak a távoli monitorozásra, az Oceanvolt mérnökei a potenciálisan felmerülő hibák 90%-át távoli hozzáféréssel orvosolni tudják. Ennek alapja, hogy az Ocenavolt rendszerek minden egyes eleme az iparági standardként bevált CAN Bus rendszerel vannak összekötve, ami lehetővé teszi, hogy a rendszer elemei kommunikáljanak egymással és az Oceanvolt műszaki bázisával biztonságos, titkosított csatornán.

Számos Oceanvolt ügyfél üzemeltet charterflottát, ahol az RSI rendszer kifejezett üzleti előnyként jelenik meg – a hajtási rendszer okozta meghibásodások miatti kieső bérleti időszakok jelentősen csökkenthetők hála az Oceanvolt rendszereinek, és jellemzően a legtöbb hibaforrás gyorsabban és olcsóbban javítható, mint a hagyományos dízel hajómotoroknál, ahol a távoli javítás és diagnosztika nem elérhető.

Ellenőrizze a hajója rendszerét bárhonnan a világból

Az Oceanvolt RSITM távoli diagnosztika és szervíz kapcsolata lehetővé teszi önnek, hogy a hajója műszaki paramétereit mobil eszközről vagy böngészőből a világ bármely pontján nyomon követhetővé és ellenőrizhetővé teszi, legyenek azok a mor adatai, az akkumlátorok állapota, vagy a napellemcellák és töltők teljesítménye! 

Valós idejű diagnosztika és hibajavítás

Az Oceanvolt műszaki kollégái – az Ön hozzájárulásával és engedélyével – távolról képesek a legtöbb rendszerhiba javítására, bárhol is jár a világban, ezzel minimalizálva egy esetleges hiba okozta kieső időt.

Kövesse nyomon az energia felhasználását és az energia visszatermelés mértékét

A távoli interfacen keresztül nyomon tudja követni a teljes felhasznált energia menniséget vagy az akkumlátorok visszatöltésének részletes adatait legyen az akár hidrogeneráció, napelemcellák, parti áram vagy kiegészítő generátor útján.  

GPS nyomkövetés

GPS modullal lehetővé válik a hajójánal valós idejű online nyomkövetése és helyzetének online térképen való megjelenítése. A rendszer képes, hogy a hajója köré virtuális kerítést jelöljön ki, ezáltall biztosítva hajója biztonságát.